Constructii case la cheie | Constructii case ieftine Bucuresti | Materiale de constructii
499
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-499,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Materiale de constructii

Materiale de constructii

O casa este o investitie pe termen lung, noi intelegem acest lucru si cautam cea mai buna solutie pentru constructia casei dumneavoastra. De aceea intotdeauna alegem cele mai bune si calitative materiale de constructii.
Principalul obiectiv al firmei noastre este solutionarea tuturor cerintelor clientilor nostri, asigurand cel mai bun raport calitate-pret, precum si continua adaptare la cele mai noi tehnologii in domeniu. Noi oferim servicii profesionale in domeniul constructiilor de case si al amenajarilor interioare. Va stam la dispozitie cu o echipa calificata, care pune accentul pe munca si serviciile de inalta calitate, avand astfel garantia ca investitia facuta de dumneavoastra este in siguranta.
Echipa noastra de specialisti in domeniu ,se ocupa zilnic de cautarea celor mai noi si durabile materiale de constructii ,deoarece atunci cand vorbim de costruirea unei case, siguranta este pe primul loc .
Materialele de constructii cu rezistenta la foc sunt deseori folosite preventiv da desigur ca accidentele sau catastrofele sunt imprevizibile. Pentru asta ,folosirea unor materiale de constructii ce asigura rezistenta unei case este un punct destul de important. Blocurile de BCA folosite de firma noastra aigura o rezistenta extrem de mare la foc ,si de asemenea sunt excelente in conditii aprige
Cu o valore de rezistenta in cazul seismelor de 2,5 N/mmp la compresie si cu o valoare minima de 1 N/mmp de intindere prin incovoiere.
Datorita structurii BCA-ului ignifuge si cu o conductivitate termica redusa,propagarea focului se extinde foarte incet iar afectarea acestuia se produce intr-o perioada indelungata.

Folosirea unor materiale de constructii durabile este esentiala, durabilitatea materialelor de constructii este unul din cele mai importante aspect. Dar foarte multe firme de constructii recurc la alegerile in functie de esteica si pret scazut . Materialele de constructii durabile pot fi mult mai costisitoare decat cele standard ,dar sunt mult mai eficace in timp . Avand un consum de energie mult mai redus decat cele standard deoarece este considerant un izolant foarte bun va face sa nu regretati investitia.
Materiale de constructii economice
Datorita capacitatilor termoziloatoare, materialele de constructie folosite de noi ,pastraza o temperatura constanta in interior . Dar avand nevoie de un strat suplimentar de termoizolatie la exterior
Dar sa nu uitam in ultimul rand de impactul asupra sanatatii mediului inconjurator din cauza anumitor materiale de constructii un important factor pe care multe firme il uita
De aceea firma Casa la cheie , ia in calcul aceste aspecte importante atunci cand alegem ce materiale de constructii sa folosim.

 Contactati-ne pentru un proiect bine realizat!