Constructii case la cheie | Constructii case ieftine Bucuresti | Constructii case din lemn
402
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-402,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Constructii case din lemn

Constructii case din lemn

Constructii case la rosu din lemn

Pret case din lemn “la rosu”: 120 EUR/mp (manopera + materiale)
Pret case din lemn “la cheie”: 280 EUR/mp (manopera + materiale)

Preturile pot suferii modificari in funcie de: planul arhitectural, finisajele dorite de beneficiar cat si perioada de incepere a executiei constructiei.

Spre deosebire de Romania, unde predomina inca monopolul constructiilor din otel – betonului, strainii au inteles ca in constructii, lemnul are proprietati deosebite, costuri reduse si nu in ultimul rand, ca este un material regenerabil. Prefabricatele din lemn, asa-numitele panouri tip sandwich, care inglobeaza straturi de vata minerala si folii bariera antivapori, se monteaza rapid (aceste case din lemn pot fi gata si intr-o luna), au greutate proprie redusa, prezinta risc seismic scazut, asigura o foarte buna izolatie fonica si termica a constructiei, iar costurile sunt semnificativ mai mici.

Echivalentul termic al unui perete tip sandwich de 15 cm (OSB, vata minerala, rigips) este egal cu al unuia de caramida de 80 cm !!! Elasticitatea lemnului si a elemntelor metalice de prindere si fixare confera constructiei pe structura de lemn o rezistenta seismica de peste 8 grade pe scara Richter.

Un alt avantaj recunoscut de catre toti profesionistii in constructii este gradul superior de izolatie termica si fonica, cu peste 30% mai mare decat cel al constructiilor clasice.Temerile ca lemnul ia foc mai usor sunt nejustificate, atata timp cat se folosesc solutii ignifugante eficiente pentru tratarea acestuia. Costurile unei case din lemn sunt cu cel putin 40% mai mici decat cele pentru tipurile de case din zidarie si beton, iar termenul de realizare este mult mai scurt, respectiv maximum 3 luni.

Un alt avantaj deloc de neglijat al acestor tip de case din lemn il reprezinta posibilitatea construirii in orice anotimp, in timp de doar cateva zile, datorita utilizarii asa-numitelor tehnologii uscate.

Conform specialistilor, aceste case din lemn au timpul de finalizare cu cel putin 50% mai scurt decat cel al constructiilor clasice.

Acestea au un design flexibil si compatibil cu orice tip de proiect.
Prin placare cu OSB in exterior, combinat cu placi de polistiren si cu rigips in interior, sau cu diferite alte materiale moderne, o casa cu schelet din lemn poate fi facuta sa arate ca una din piatra si bine intretinuta, poate avea o durata de viata de 80-100 de ani si chiar peste.

CONSTRUCTII CASE DIN LEMN “LA CHEIE” SAU “LA ROSU”, CU, LEMN TRATAT DE CATRE FIRMA NOASTRA IMPOTRIVA RISCURILOR INCENDIILOR, CU SUBSTANTE SPECIALE IGNIFUGE AVIZATE DE CATRE I.N.L (Institutul National al Lemnului), INCERC si Ministerul Administratiei si Internelor prin CENTRUL NATIONAL PENTRU SECURITATE LA INCENDIU si Protectie Civila Bucuresti, CAT SI CU ALTE SUBSTANTE PROFESIONALE ANTICARII, ANTIFUNGICE, INSECTICIDE IMPOTRIVA DAUNATORILOR LEMNULUI !

Constructii case din lemn ieftine “la rosu” si constructii case din lemn ieftine “la cheie” realizate de firma noastra sunt tratate cu substante SPECIALE IMPOTRIVA RISCURILOR INCENDIILOR- SUBSTANTE IGNIFUGE, anticarii, antifungice, insecticide si confera materialului lemnos folosit de catre noi la constructile de case din lemn, rezistenta sporita impotriva inamicilor naturali si impotriva incendiilor. INL ( Institutul National al Lemnului ), INCERC si Ministerul Administratiei si Internelor prin CENTRUL NATIONAL PENTRU SECURITATE LA INCENDIU si Protectie Civila Bucuresti.

Peretii si plafoanele construite pe acest sistem tin zgomotul la distanta. O astfel de constructieeste linistita si lipsita de zgomotele exterioare.

Constructia unei case la rosu cuprinde:

– fundatia

– elevatia

– constructia zidurilor interioare si exterioare

– constructia structurii acoperisului din lemn

– constructia acoperisului de lemn din scandura – sarpanta (rasinoase)

In categoria constructie casa la rosu nu sunt incluse: invelitoarea acoperisului din tigla metalica sau ceramica precum si finisajele interioare / exterioare, instalatii electrice, sanitare si termica.

Preturi constructii case la rosu:

Pret constructii case “la rosu”: structura beton-armat,  caramida Porotherm – constructie “la rosu” de la: 148 EUR/mp (manopera + materiale incluse)

Contact us now for a free quote on your project