Constructii case la cheie | Constructii case ieftine Bucuresti | Case ieftine din lemn
512
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-512,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Case ieftine din lemn

Case ieftine din lemn

Cand vine vorba de estetica si buget redus propunerea noastra sunt casele ieftine din lemn, poate va intrebati de ce casele din lemn, nu doar pentru ca acestea incep sa constituie un trand si la noi in tara dar sunt si ieftine si foarte frumoase din punct de vedere architectural.

Case la cheie a studiat in permanenta noile cerinte ale clientilor atat din punct de vedere structural cat si din punct de vedere arhitectural pentru a ajunge la un produs final foarte bine construit si cu un design pe placut clientului, astfel a luat viata acest concept de case ieftine din lemn.

Punerea in aplicare a unui proiect de acest gen poate fi economica dar daca proiectul nu a fost planificat cu precizie, calculat atent sub atenta indrumare a unui specialist poate fi destul de costisitor, deoarece pot aparea probleme ce necesita reconstruirea sau chiar demolarea unei zone destul de mari a proiectului. De aceea noi va punem la dispozitie personal specializat si bine pregatit pentru proiectul dumneavoastra.

Aceste case ieftine din lemn pe langa faptul ca au un proces de constructie destul de rapid si usor arata si foarte bine deoarece arhitectura intra in armonie cu materialele folosite rezultand un design simplu, natural si frumos, mai pe scurt sunt opere de arta realizate cu ciocanul si fierastraul.

Materialul principal din care sunt construite aceste case este lemnul ce constituie unul dintre cele mai mari avantaje deoarece reduce greutatea intregii cladiri si asigura confortul termic fiind un bun isolator. Datorita greutatii reduse, amplasarea acestui tip de case poate fi efectuata in orice zona indiferent de tipul de teren.

Un dezavantaj al acestui tip de structura ar putea fi constituit de faptul ca lemnul este un material ce necesita o ingrijire mai atenta, deoarece acesta are mai multi inamici naturali, acesta trebuie tratat foarte bine impotriva umiditatii si a daunatorilor inainte de a fi folosit pe santier. Tratarea lemnului pentru ignifugare si totodata impotriva umiditatii sunt unule dintre cele mai importante tratamente pe care acesta trebuie sa le sufere inainte de a putea fi utilizat intr-un astfel de proiect.

Noi cei de la case la Cheie va punem la dispozitie cei mai buni specialisti in domeniu pentru a beneficia de cele mai bune case ieftine din lemn, tratate impotriva daunatorilor si a factorilor de risc, cu un design ce va satisface cerintele dumneavoastra si o structura conceputa perfect pentru o viata cat mai indelungata a noului camin.

Executia unei astfel de case sta la baza vietii indelungate a acesteia, deoarece o proasta executie nefolosind toate tehnicile necesare si omitand anumite etape poate duce la rezultate catastrofale in timp, de aceea Case la cheie va garanteaza ca nu vor exista astfel de probleme deoarece ne respectam clientii realizand proiectele de parca ne-ar apartine.

 Contactati-ne pentru un proiect bine realizat!