Constructii case la cheie | Constructii case ieftine Bucuresti | Acoperisuri case
506
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-506,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Acoperisuri case

Acoperisuri case

Un proiect finalizat este format si structurat prin  etape fundamentale a unei constructii de tip case la cheie. Etapele unui proiect sunt : construirea fundatiei, zidirea  peretilor, turnare  planselor dintre etajele constructiei, ridicare  peretilor de rezistenta, constructia cosurilor ( bineinteles daca exista unul in proiect ), ridicare  mansardei ( la alegere daca este inclus in proiectul clientului ), scarile interioare si bineinteles ultima etapa si cea mai importanta acoperisul casei dumneavoastra. Acoperisul casei este ultima etapa din orice proiect si una destul de importanta pentru viitorul casei dumneavoastra. Case la cheie va ofera servicii de cea mai inalta calitate avand o echipa formata din specialisti calificati in acest domeniu oferind cele mai bune sfaturi si solutii in alegerea ultimei etape de finalizare a constructiei, consultand zilnic ultimele tenologii in materie de acoperisuri case . Echipa noastra va va ajuta sa alegeti cu incredere cele mai bune variante de a finaliza proiectul .

Cosntruirea acoperisului este structurata in mai multe etape precum:

  • Proiectarea structurii sarpantei
  • Acoperirea capriorilor cu astereala
  • Montajul unei folii anticondens, oferind protectie impotriva infiltrarea apei
  • Montajul invelitorilor, tipul de tigla ales de dumneavoastra : beton, ceramic, metalica, tabla, sindrila.

Trebuie sa aveti in vedere cei mai importanti factori pozitivi pentru acoperisuri case in general sunt materialele utilizate si proprietatile acestora: durata de viata, izolarea termica, izolarea fonica, greutatea materialului, garantia produsului, estetica, montajul si bineinteles pretul materialului care variaza in functie de dimensiunea proiectului. Toate aspectele de mai sus sunt fundamentale pentru finalizarea proiectului iar specialistii nostri recomanda o buna consultare cu proiectantul inaintea achizitionarii materialelor.

Cel mai des intalnit factor negativ al oamenilor  in prinvinta unui proiect de constructie este bugetul. Echipa Casei la cheie va sfatuieste sa nu va pripiti sau sa va grabiti in alegerea materialelor pentru aceasta etapa , nu inainte de a analiza toate avantajele si dezavantajele fiecarui material in parte pentru a alege cea mai buna oferta avand parte de cel mai bun raport calitate si pret cu durata de viata si garantia producatorului pentru materialului cumparat.

De exemplu daca decideti  sa cumparati cele mai ieftine materiale pentru invelire ce se va folosi la constructia acoperisului riscati sa ca dupa finalizarea proiectului sa fiti nevoit sa reconstruiti sarpanta din cauza infiltrarilor. Pentru o constructive care sa reziste peste ani noi recomanda produse cu o durata viata intre cat mai mare si care au garantia producatorului. Acest aspect va salveaza bugetul pe termen lung deoarece va scapa de eventuale noi interventii dupa finalizarea proiectului. Cand vine vorba de acoperisuri case, materialele folosite sunt cele care determina calitatea lucrarii.

Unul dintre cele mai cautate si apreciate materiale pentru  acoperisuri case este tigla ceramica sau cea de beton ele avand o durata de viata aproximativ intre 85 si 100 de ani.

 Contactati-ne pentru un proiect bine realizat!